top of page

Lesson Learned: Cum o greșeală poate deveni o oportunitate

La MentDrive, înțelegem importanța de a putea învăța și adapta pentru a soluționa cât mai multe dintre problemele pe care le întâlnim în domeniul mentenanței. Acesta este motivul pentru care am creat o adevărată cultură a feedback-ului, în care cerem în mod activ sugestii de la clienții noștri pentru a ne îmbunătăți serviciile software de mentenanță.Un bun exemplu exemplu este cum am creat modului CRM și platforma de sesizări.

Inițial, sistemul nostru de tichete putea fi operat doar prin instalarea aplicației. Cu toate acestea, am realizat rapid avem de-a face cu o limitare majoră, deoarece va împiedica alte persoane din afara companiilor partenere să facă notificări legate de problemele pe care le identifică. Ca răspuns la această situație, am creat o platformă de reclamații care permite oricui să depună ușor un tichet fără a avea nevoie de aplicația noastră sau de user și parolă.


Aceasta s-a dovedit a fi un mare plus, deoarece această funcționalitate oferă clienților noștri sugestii valoroase din partea oricui care interacționează cu compania lor. Platforma ne permite, de asemenea, să urmărim starea tichetelor create și ne permite să comunicăm înapoi cu cel care le-a trimis. Oricine identifică o problemă, o poate trimite către departamentul tehnic prin simpla scanare a unui cod QR din camera telefonului mobil.


Un alt exemplu al modului în care ne-am adaptat și am învățat de la clienții noștri, a fost prin crearea modulului de mentenanță aeroportuară. Când am început să lucrăm cu primul nostru client din domeniu, am propus cu mare încredere modul convențional de a face mentenanța. Cu toate acestea, din discuții repetate, ne-am dat seama că domeniul aeroportuar este complet diferit față de ce eram obișnuiți din experiențele cu alte industrii. De exemplu, procesul de mentenanță a unui aeroport este foarte reglementat, cu protocoale stricte de siguranță și securitate. În plus, echipamentele și facilitățile unui aeroport sunt adesea specializate și necesită întreținere specializată. Dacă lucrurile nu erau destul de complicate, aveam să aflăm și faptul că mentenanța utilajelor sau echipamentelor de securitate sunt doar o mică parte din activitatea lor. Aici aveam să facem cunoștință cu sistemul de balizaj sau elementele de infrastructură, precum suprafețele de mișcare.


Ca răspuns la aceste nevoi unice, am dezvoltat un modul specializat aeroporturilor care include o nouă funcție: managementul inspecțiilor. Acest modul a fost bine primit de clientul nostru și ne-a ajutat să ne extindem pe piața de mentenanță aeroportuară.


În concluzie, aceste exemple demonstrează cum greșelile și ascultarea feedback-ului clienților pot duce la idei de succes. La MentDrive, credem că deschiderea către învățare și adaptare este cheia succesului continuu și vom continua să căutăm în mod activ feedback și sugestii de la clienții noștri pentru a îmbunătăți aplicația noastră și a le satisface mai bine nevoile.31 afișări

Comentarios


bottom of page