top of page
servicii_aplicatie_software_mentenanta

Cum facem?

Construim alături de tine un proces cât mai simplu și eficient astfel încât tu și echipa ta să aveți acces la o aplicație practică și utilă.

Alături de noi, totul va fi simplu.

01

Analiza

Pentru început, vrem să ne cunoaștem.

Vom stabili câteva întâlniri pentru ca tu să ne prezinți locația și echipamentele, modul de desfășurare al procesului de mentenanță și structura echipei. Astfel, noi vom înțelege clar care sunt nevoile tale. 

De ce?

Vom analiza aceste informații pentru a optimiza aplicația pentru ca tu și echipa ta să vă bucurați de un sistem de gestionare al procesului de mentenanță personalizat și cât mai ușor de folosit.

02

Implementarea

În această etapă ne vom ocupa de optimizarea aplicației în funcție de nevoi și vom configura baza de date conform informațiilor primite despre echipă, echipamente, locații, consumabile, proceduri, activități etc.

 

De ce?

Pentru ca tu să ai la îndemână toate datele necesare și toți actorii implicați în mentenanță să-și inceapă activitatea din teren fără probleme.

03

Execuție

Echipa MentDrive se ocupă de instruirea viitorilor utilizatori ai softului, în funcție de rolul acestora, prin organizarea unor sesiuni de training. În urma acestor sesiuni ei vor fi familiarizați cu interfața aplicației și procedura de lucru, urmând să înceapă activitatea propriu-zisă sub monitorizarea noastră.

De ce?

Odată ce întreaga echipă s-a acomodat cu noua procedură și cu soft-ul MentDrive, atât timpul de control și management cât și timpul de intervenție vor începe să se reducă.

04

Feedback

MentDrive va oferi suport constant pentru echipa ta și va solicita feedback în vederea îmbunătățirii serviciilor.

 

De ce?

Pentru că feedback-ul tău contribuie la dezvoltarea soft-ului și ne ajută să îți oferim o soluție care să se muleze cât mai bine pe nevoile tale.

05

Execuție nouă
(dacă este cazul)

În urma feedback-ului tău vom reanaliza datele și structura aplicației și vom ajunge la soluția perfectă pentru tine.

De ce?

Pentru că vrem ca tu să fi mulțumit și pentru că ne dorim o colaborare profesională care să fie în beneficiul tuturor.

bottom of page