top of page

Despre noi.

mentenanta_aeroportuara_aplicatie_software

MentDrive a fost creat în urma unei colaborări a doi parteneri. Unul dintre ei este specialist în domeniul IT, iar celălalt a venit din zona de mentenanță cu nevoia de a-și gestiona cât mai bine operațiunile. Compania se dezvoltă încă din anul 2016 și își desfășoară activitatea la nivel național. De 5 ani își sprijină colaboratorii asigurând optimizarea proceselor de mentenanță într-un mod cât mai personalizat.

Pe parcursul activității, MentDrive a reușit să lege relații raționale și profesionale cu partenerii, relații la baza cărora stă respectul, încrederea, implicarea și promptitudinea. Echipa MentDrive este preocupată în mod special de înțelegerea nevoilor clienților săi, venind întotdeauna în întâmpinarea acestora cu soluții creative și personalizate. Astfel, fiecare client și-a lăsat amprenta în dezvoltarea aplicației.

MentDrive a făcut implementări, până în prezent, pentru companii din mai multe domenii de activitate precum Facility Management, Întreținere Spații Verzi, Mentenanță Aeroportuară și Domeniul Industrial. Datorită ambiției și orientării către dezvoltarea aplicației, implementarea acesteia tinde să fie extinsă în diverse alte domenii.

Digitalizarea eficientizează mentenanța din punct de vedere financiar, organizațional și operațional. Misiunea MentDrive este să accentueze importanța digitalizării managementului mentenanței și a efectuării acțiunilor de întreținere a echipamentelor atât pentru organizațiile din mediul privat cât și public.

Găsim soluții pentru și alături de tine!

facility_management_aplicatie_software_mentenanta
bottom of page