top of page

4 motive pentru care MentDrive va ușura training-ul noului tău tehnician de mentenanta.

Ce se întâmplă când pierzi un tehnician de mentenanță?


Deci, ești proprietarul unei afaceri. Ai o echipă de tehnicieni care fac rotițele să meargă și sunt cei mai buni din domeniu. Dar apoi se întâmplă ceva – unul dintre ei se îmbolnăvește sau este abordat de o altă companie care vine cu o ofertă mai bună decât îți poți permite.

Dacă ești ca majoritatea companiilor, ești amenințat de o criză. Ai rămas cu un gol în forța de muncă care trebuie completat cât mai curând posibil. Dar cum găsești un nou angajat care să se potrivească cu abilitățile și cunoștințele celui care a plecat? Să zicem că îl găsești. Brusc, ai o altă întrebare: cum vei menține lucrurile să funcționeze în timp ce antrenezi un noul angajat?


Și acesta este doar începutul. Ce zici de training? Cum te asiguri că acest nou tehnician de mentenanta este cu adevărat pregătit să își înceapă activitatea? Cum te asiguri că va ști să folosească corect instrumentele de mentenanță și echipamentele?


Ai putea angaja un trainer scump din afara companiei tale care să vină și să-i instruiască... dar nu ar fi mai bine dacă le-ai oferi doar o aplicație care face toate acestea?


MentDrive, pe lângă că este un software de mentenanță, vine cu o aplicație mobilă însoțitoare care poate ajuta la rezolvarea acestei probleme prin stocarea tuturor datelor echipamentului într-un singur loc - aplicația în sine. Asta înseamnă că atunci când angajezi noi tehnicieni, ei nu trebuie să petreacă timp răsfoind pagini întregi de cărți tehnice sau încercând să descopere unde este plasat un echipament; trebuie doar să descarce aplicația și să înceapă să o folosească!


MentDrive permite noilor tehnicieni să învețe totul despre echipamentul la care vor lucra — de la istoricul și procedurile de întreținere, până la sfaturi și trucuri utile învățate de-a lungul anilor de experiență. Toate aceste informații sunt disponibile la îndemâna lor pe smartphone sau tabletă.


În plus, fiecare pas al procedurii este prezentat în mod clar, astfel încât să nu existe surprize atunci când lucrați la echipamente pe teren. Vei ști întotdeauna exact ce trebuie făcut în continuare, astfel încât nimic să nu vă scape.


tehnician mentenanta care foloseste un CMMS - aplicatie software mentenanta

În concluzie, uite cum te putem ajuta:


1. Toate informațiile de mentenanță sunt stocate în aplicație, astfel încât nu trebuie să pierzi timp căutându-le printre hârtii sau alte surse.


2. Poți găsi un echipament folosind harta cu planul de locație sau prin coordonatele GPS. Așa că, dacă nu ești sigur unde se află, îl vei putea găsi rapid și ușor.


3. Fiecare activitate de mentenanță are instrucțiuni pas cu pas. Deci chiar dacă dai peste o operațiune nouă, va fi ușor să urmărești ce e de făcut.


4. Poți verifica oricând cartea tehnică a echipamentului folosind telefonul (sau tableta). Chiar dacă ceva se defectează în timp ce ești pe teren și ai nevoie de răspunsuri rapide, acestea sunt chiar în buzunarul tău.


În calitate de angajator responsabil, ar trebui să te asiguri întotdeauna că echipa tehnică este bine pregătită. MentDrive oferă toate instrumentele necesare la îndemâna oricui pentru a-ți oferi siguranța că lucrurile făcute corect.


20 afișări
bottom of page