top of page

Mentenanta într-o eră digitală


Tehnician de mentenantana, aplicatie software de mentenanta utilaje

Precum orice corp din univers, toate elementele echipamentelor si utilizajelor sunt afectate de trecerea timpului. Așadar, rolul mentenanței este cu atât mai important, nu pentru a opri degradarea acestora cât pentru a crește durata lor de viață cât mai mult posibil. Prin intervenții și recalibrări ale componentelor se reduc efectele parametrilor defavorabili.

Putem să fim cu toții de acord că prevenirea unei defecțiuni premature este mult mai eficientă decât repararea. Personalul care se ocupa de efectuarea acțiunilor de întreținere și reparații trebuie să fie foarte vigilenți în cazul apariţiei defectelor echipamentelor, fie că sunt angajați interni sau sub-contractori. Perioadele de oprire îndelungate și defectele majore pot genera costuri substanțiale neasteptate, de cele mai multe ori, în cele mai nepotrivite momente.

Mentdrive program software pentru mentenanta utilaje, mentenanta corectiva, mentenanta preventiva, mentenanta predictiva, aplicatie mobila

Analiza, evaluarea si estimarea atentă a datelor este recomandată pentru a crea un plan de mentenanță cât mai eficient. Știm că, atunci când avem de aface cu un volum mare de date, pentru a evita erorile umane și pentru a reduce timpul de analiză, ne putem baza cu încredere pe programele software.


Te întrebi cum te pote ajuta un sistem pentru managementul proceselor de mentenanță? Acesta are în spate o bază de date, algoritmi și recomandări care pot fi folosite ca fundament în procesul de luare a deciziilor.


De-a lungul experienței noastre, cele mai întâlnite temeri în privința digitalizării și informatizării acestor procese au ținut de lipsa unei viziuni sau formări interne în domeniul digital, mai degrabă decât imposibilitatea achiziționării tehnologiei necesare. MentDrive pune foarte mult accent în activitatea sa pe formarea angajaților și oferirea de suport constant pentru aceștia. De asemenea, interfața prietenoasă, intuitivă și accesibilă minimizează efortul depus de utilizator pentru a interacționa cu aplicația.


93 afișări

1 Kommentar


TEL U
TEL U
acum 2 zile

Are you wondering how a maintenance process management system can help you?

<a href="https://it.telkomuniversity.ac.id/category/blogs/">Link</a>

Gefällt mir
bottom of page