top of page

Inovatie pentru iluminatul public: solutia dezvoltată de MentDrive și Raptor

Când două minți creative se întâlnesc, invariabil, încep să apară idei revoluționare.

Așa s-a întamplat și în cazul colaborarii dintre Lucian Ciot, expert în întreținerea echipamentelor, și Alexandru Bogdan, pasionat de tehnologie și solutii inovative. Împreună au creat o nouă soluție de management și control al iluminatului public, fără a necesita modificări ale infrastructurii existente.


Iluminatul public din Cluj

Cum funcționează?


Această soluție oferă o modalitate ușoară și eficientă de a controla circuitele de iluminat în mod automat, folosind diferite echipaente de comandă deja existente. Platforma MentDrive se integrează perfect cu soluția propusă, care aduce o valoare adăugată prin beneficiile de optimizare și coordonare a procedurilor de întreținere și mentenanță a sistemului de iluminat.


Utilizând o platformă web de control, dispozitivele de iluminat pot fi gestionate și monitorizate prin intermediul unui server care comunică cu fiecare aplicație embedded instalată pe controlul de circuit de iluminat, prin intermediul protocolului MQTTS în mod securizat. Altfel spus, aceasta permite configurarea independentă sau pe grup a fiecărui dispozitiv cu opțiuni de ON/OFF sau AUTO bazate pe algoritmul de răsărit/apus, lumină și întuneric.


Colaborarea noastră cu Alexandru, fondator Raptor Technologies, demonstrează beneficiile parteneriatelor cu companii specializate în domeniu. Astfel, este posibil să se creeze soluții inovatoare și eficiente, adaptate necesităților specifice ale clienților. Pe lângă acestea, colaborarea dintre companii poate aduce o valoare adăugată prin combinarea expertizei și resurselor fiecăreia dintre ele.


Soluția dezvoltată de MentDrive și Raptor Technologies pentru controlul și întreținerea sistemelor de iluminat public este o soluție inovatoare și eficientă, care poate aduce beneficii semnificative în eficientizarea sistemelor de iluminat public și implicit reducerea consumului de energie.


Integrarea acesteia cu platforma noastră oferă o soluție completă pentru gestionarea și monitorizarea sistemelor de iluminat public, optimizând astfel procedurile de mentenanță și întreținere.Contactează-ne pentru a află mai multe despre soluția noastră.
49 afișări

コメント


bottom of page