top of page

Ai multe echipamente și o echipa numeroasă în gestiune

și îți este greu să le ți sub control?

Defectele echipamentelor tale generează pierderi mari de producție?

Nu cunoști costurile pe care le implică mentenanța echipamentelor tale?

Folosește-ti timpul, energia și resursele către lucrurile care contează mai mult.

Scopul nostru este să restructurăm vechiul mod de a face mentenanta prin digitalizare pentru a fi cât mai eficient și mai rapid. Aplicația stochează și analizează date precum locația echipamentului pe plan, stocul de materiale utilizate, istoricul echipamentului. În plus, vă oferă o imagine de ansamblu mai bună asupra activităților și facilitează comunicarea cu personalul implicat. Acestea fiind spuse, misiunea noastră este să creștem eficiența proceselor de mentenanță pentru a reduce costurile cu 20%, iar timpul de planificare și gestionare cu 40%.

Prezentare Generala (4)_edited.jpg

Monitorizează în permanență starea echipamentelor și a utilajelor pentru a te asigura că este în conformitate cu standardele și cerințele actuale.

Urmărește în timp real activitatea personalului implicat în procesele de mentenanță pentru a fi mereu la curent cu ce se întâmplă pe teren și pentru a reduce timpul de control și management.

Determină valoarea întregului proces de mentenanță gestionând cu ușurință costurile de implementare, manoperă și al consumabilelor.

Ce părere ai? Intră acum în contact cu noi și cere oferta!

bottom of page