top of page

Nu reușești să întervi la timp pe echipamentele pe care le ai în gestiune?

Ai o echipă numeroasă și îți este greu să o supervizezi?

Vrei să oferi o transparența completă clienților tăi?

Întretine o relație profesională pentru a avea o reputație de succes.

Scopul nostru este să restructurăm vechiul mod de a face mentenantă prin digitalizare pentru a fi cât mai eficient și mai rapid. MentDrive este unealta perfectă pentru a fi la curent cu statusul echipamentelor pe care le ai in monitorizare și pentru a oferi transparență completă față de colaboratori. Vei putea răspunde și acționa în mod rapid la toate cererile clienților tăi prin notificări automate în timp real. Din experiența noastră, vom reduce timpul de acțiune, chiar și în cazul celor mai critice evenimente cu 40%.

Prezentare Generala (4)_edited.jpg

Monitorizează în timp real cererile de intervenție sau activitatea echipei de mentenanță și vino cu soluții eficiente pentru clarificarea și rezolvarea problemelor.

Soluționează în timp util solicitările clienților tăi. Oragnizează un plan de mentenanță optim astfel încât să eficientizezi activitatea echipei tale.

Asigură mentenanța echipamentelor și a utilajelor în confomitate cu standardele și cerințele pertenerului tău pentru a mentine cu acesta o relație profesională  și eficientă, pastrandu-ți reputația de succes

Ce părere ai? Intră acum în contact cu noi și cere oferta!

bottom of page